Petras Värld av Utmaningar

Uppslutningen på Blåkulla börjar arta sig!

Publicerad 2014-04-17 16:33:45 i April 2014,

Jaha, nu sitter vi här och bevakar uppslutningen på Blåkulla. Diset gör att det visst är svårt för vissa häxor att hitta rätt.

 

Det ryktas om att Vinö har fått påhälsning av en alkoholpåverkad disorienterad häxa. Undrar just om det finns någon räddning för den här stackaren som ertappades i en kollegas trädgård?

Vi har laddat upp med ett kilo godis för alla söta små kärringar, gubbar och troll som rör sig på gatorna och Frej väntar med iver på storkusinerna som är på väg hit. Symaskinen är borttrollad, huset är städat och garderobsdörren till klädinfernot är igenbommad. Nu ser vi fram emot att ha en underbar påsk och äta massor med ägg av olika färg och form. Frej har ”malat” massor av teckningar så kylskåpet syns knappt bakom alla fjädrar, påskägg och paljetter. Kanske lyckas vi få bort klistret på fingrarna tills nästa vecka med lite tur. Därtill har vi riktat det största konstverket utåt så att även förbipasserande kan få ta del av Frejs älsklingsfärg ”båå”. Har man barn så måste det få synas, eller hur? Att städa bort sina barn är inte min melodi..

Glad Påsk!

Kommentarer

Postat av: Birgitta

Publicerad 2014-04-18 09:16:46

Helt rätt Petra! Gärna rent och fint, men barnen ska man inte städa bort. En riktigt Glad Påsk till er! Kram

Svar: Exakt. Kram!
Petras Värld av Utmaningar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela