Petras Värld av Utmaningar

Tänder, ajaj och en natt bland tigrar & flodhästar! 364 dagar kvar!

Publicerad 2014-02-02 12:28:48 i Februari 2014,

Shoppingbegäret har varit som bortblåst, ögonen går i kors och jag vill bara sova. Halva natten har spenderats med att trösta en ettåring som håller på att få tänder och nu ser man ut som ett vrak. Sent igår insåg vi att alvedonen var slut och det blev en lång natt bland flodhästar, tigrar och elefanter på golvet och med damen på 1177 tills alla somnade av utmattning omkring kl. 05.00. Sedan vaknade vi av ett illvrål och täcket som tidigare hade blåa och vita blommor tycktes nu för synen vara både gult, rött och lila och jag såg världens klänning framför mig som jag skulle sy, innan jag insåg att det nog snurrade ganska bra inne i huvudet efter nattens äventyr. Påslakanet var precis lika Fult som tidigare.
Frukosten åkte fram och sedan bar det iväg till Maxi i ilfart efter alvedon. Väl framme insåg jag att jag fått på mig ett par väldigt eleganta strumpbyxor med en äkta färsk snorpuss från lilleman och jag glänste verkligen som en stjärna då jag steg in i butiken. Med alvedonen i högsta hugg for jag sedan hem igen trött som en sengångare och möttes av en superaktiv ettåring som inte hade ett dugg ont längre och var hungrig. Då åkte burkmaten fram, den där som ska finnas i reserv när det krisar. Underbara äckliga burkmat, Jag Älskar Dig! 364 dagar kvar.

Kommentarer

Postat av: anita christensen

Publicerad 2014-02-02 12:35:02

jag tror att den här lilla familjen behöver ta en sovdag.

Svar: Ja, nu har vi sovit lite, men mer sömn behövs!
Petras Värld av Utmaningar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela