Petras Värld av Utmaningar

En blå värld & en eremit i skrubben!

Publicerad 2014-03-25 18:57:00 i Mars 2014, Sy,

Denna veckan är härligt blå, eller båå som Frej säger. Just nu letar vi efter allt som är blått, vi ser inget annat. Blåa kläder, blåa bilar, blåa muggar, allt allt allt är blått och flott! Kanske är det lite tidigt att börja med färger när man är 1,5 år, men det är inte för tidigt att leka att det stormar på det blåa havet där den blåa båten tuffar fram. Att man sedan får en färg med sig på köpet är ju en bonus. Tanken slog mig att baka blåa våfflor, men fy 17, där gick gränsen!

Det bor en eremit i vårt hus. En sådan där som gömmer sig och inte vill vara bland folk. Den är vit med en lång svans och låter morrande om man tar fram den. Igår behövde jag hjälp av eremiten för att sy ett par ”baggies” till Frej, men eremiten ville inte så då fick det vara. Tyget är klippt och förberett in i minsta detalj, men sedan tog det stopp. Jag försökte locka eremiten med lite nya färger och inspiration, men han bara fnös till och blev tung som bly då jag skulle försöka lyfta honom. Ok då, tänkte jag och satte mig vid TV:n. Vi får göra ett nytt försök en annan dag istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela