Petras Värld av Utmaningar

Bländande vita ben och en blank bil!

Publicerad 2014-05-26 20:32:00 i Maj 2014,

Sommaren knackade på i helgen och jag gick på upptäcktsfärd i garderoben. En färgglad hög av förra årets sommarkläder landade på golvet och jag kände mig ganska nöjd med mina fynd. Eftersom jag inte har sytt något nytt så får man ju hålla till godo med det som finns, så jag drog på mig en rosa klänning med broderade rosor och rusade ut i sommarvädret. Från midjan och upp var upplevelsen total och det kändes väldigt bra, men så var det ju det där med benen och fötterna som också skulle följa med ut i det fria. Jag stegade runt med två lite repade lysrör till ben och skrämde slaget på både djur och människor, men mest mig själv. Skor hittade jag inga heller som satt bra. Eländes elände.. varje år är det likadant!

Något annat som blänkte var en röd liten bil som flyttat in och som putsats både fram och bak. Även mammas hår, väggarna och soffan fick sig lite extra puts i förbifarten. Det här med att städa ligger tydligen i generna. Vilkens gener det handlar om är inte speciellt svårt att lista ut. Det räcker med att ta ett steg innanför dörren så inser man snabbt hur det ligger till. Någons skor ligger prydligt på hyllan och någon annans utanför hyllan osv. Samma fenomen upprepar sig genom hela huset. Jaja, man kan ju inte vara proffs på allt, men nu ska här sys. Det blir dock till Frej för tyget till min egen klänning har jag pajat och måste köpa nytt. Men nu vet jag iaf. hur jag inte ska göra.

 

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela