Petras Värld av Utmaningar

En rosa höst & neongröna hörselkåpor

Publicerad 2014-11-05 21:20:52 i November 2014,

Ja, det kan man verkligen fråga sig. De rosa bollarna på pelargonerna lyser fortfarande upp trappan i höstmörkret och det har jag aldrig varit med om tidigare under november månad. Vad är det som händer? Julannonser i tidningarna och blommande rabatter ute. Det är precis som att höstmörkret försöker slå tillbaka knopparna på rosorna men misslyckas varje gång. Hösten brukar vara gul, brun och kall, men i år är den väldigt mycket Rosa.

Ytterdörrarna har nu fått lite färgstänk, eller gråstänk, och jag kan inte bestämma mig om det blev bra eller inte. Jag kör på och målar lite på klädskåpet också så får vi se hur de smälter ihop. Sedan fortsätter jag och målar hela väggen hehe.. Nja, kanske inte, men allt kan ju inte vara vitt i hallen, det måste brytas av med någonting och bli lite busigt.. Undrar just vad som händer om jag fixar till lite gråa gardiner i fönstren på dörrarna också, det skulle vara intressant att se.

 

I syrummet blev det lite mera färg iaf. , närmare bestämt, FESlila. Om jag klottrar lite på väggarna med en mörkare nyans av färgen också då möblerna är på plats så kanske det blir bättre, vem vet? Jag ska göra ett försök iaf.

 
Ibland gäller det att kunna behärska sig, men vissa dagar går det bara inte. Idag på morgonen hade jag en liten herre som bestämt skulle gå till dagis med hörselkåporna på och jag kunde inte hålla masken utan gapskrattade och blev tvungen att gömma mig i badrummet tills jag kommit över det värsta. Sedan försökte jag ta fram mitt pedagogiska face och förklara att det var bättre att nalle fick passa hörselkåporna här hemma men det var inte lätt..
 
 
 
 
Som ni ser, Rosa är höstens färg...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela