Petras Värld av Utmaningar

Att vinna en härlighet & att mötas av gröna gubbar på förskolan!

Publicerad 2014-04-03 20:10:03 i Mars 2014,

Att vinna saker är roligt! Det behöver inte vara dyra saker eller märkvärdiga saker på något sätt, alltid ger det ett pirr i magen. Jag tävlar inte så mycket längre men vissa tävlingar kan man bara inte låta bli. Idag vann jag någonting bara till mig. Något som jag verkligen ville ha. Vinsten är postad och på väg så i nästa vecka blir det en bild på skönheten. Den som är nyfiken får se då, för elak som jag är så säger jag inte mer än så...
 
Det går trögt med att ställa om sig till sommartid här så det blir inte mycket gjort. Lillkillen som normalt somnar klockan sju somnar numera klockan åtta. Sedan är han jättetrött vid kl. 06.00 då det är dags att gå upp. Hoppas verkligen att det vänder snart.
 
På förskolan idag hängde en vacker lapp på dörren med en grön gubbe. Visst, grönt är skönt, eller hur var det? Men veckans erbjudande var visst magsjuka som pågår för fullt. Usch.. Hoppas att den inte knackar på hos oss, magsjuka är det värsta som finns, fy bubblan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela