Petras Värld av Utmaningar

En kortärmad historia och en härlighet på toppen!

Publicerad 2014-04-02 20:56:00 i April 2014, Sy,

Lejonbodyn är strax klar, lite muddar och knappar bara, sedan är det dags för nästa projekt!

 
Tyget är redan tvättat och klart för att börja sy klänning nummer 2. En korallfärgad historia är tanken att det ska bli. Jag har höjt ribban från att arbeta med mönster till att arbeta utan vilket kommer att generera ett och annat fult ord men jag ska försöka bespara bloggen dessa härligheter. Mönstret till den första klänningen var ju ändå för stort och passade inte riktigt, men den är använd vid två tillfällen och det är minst en gång mer än förväntat. Den här gången blir det en klänning med arm, bara för att ställa till det till max.

Var inne en snabbis på en secondhandbutik i stan och hittade en av tre delar till mitt kakfat som jag ska bygga. Det komer bli kanon att ha godis i den här lilla djupa på toppen av kakfatet. Underbar! Men jakten fortsätter efter de andra två delarna såklart!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela