Petras Värld av Utmaningar

Ett Kylskåp i Badrummet & Lejon på Magen!

Publicerad 2014-04-24 18:58:09 i April 2014,

Ibland vinner man konstiga saker, som till exempel ett litet kylskåp. Jag gillar verkligen Smeg och blev jätteglad, men sedan kommer nästa fråga; var ska man ha det? Ingenstans är lämpligt för tillfället, förutom i badrummet, så där får det stå och skina ikapp med golvet ett tag tills vi kommer på något bättre.
 
 
Det blev lite sytt igår iaf. och som tur är så är modellen feberfri idag så han har glatt sprungit omkring med lejon på magen hela dagen. Kanske blir det dagis imorgon trots allt. Det känns som en hel evighet sedan vi var där och lämnade av nu. Imorgon är det ju dessutom fredag. Yihaa..
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Birgitta

Publicerad 2014-04-24 23:11:08

Det var värst vad du verkar vinna saker :)Fint kylskåp och fin väska!

Svar: Ja, ibland kommer det små överraskningar, det är roligt! :)
Petras Värld av Utmaningar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela