Petras Värld av Utmaningar

Apmåndag!

Publicerad 2014-02-17 19:27:13 i Februari 2014,

Melodifestivalen i repris var inte något jag hade planerat in på min agenda inatt vid kl. 01.00 precis. Speciellt inte eftersom alla låtarna var kass redan första gången jag hörde dem. Men så blev det. Vår lille Frej håller på att få tänder och att sova på nätterna är inte det lättaste. Precis när jag trodde att han hade somnat i mitt knä reste han sig upp, pekade på TV:n och utropade ”Pappa” när en kille från "State of Drama" sjöng! Då höll jag på att gå i bitar och bar upp honom för ytterligare en timmes sovförsök innan han äntligen somnade på tvären i våra sängar. Att en så liten kille kan ta så mycket plats? Vårt lilla älskade supertroll!

Trött som ett vrak satte jag mig i bilen på morgonen och undrade om det var mina ögon som var dimmiga eller om det var bilrutan som behövde skrapas rent. Efter att ha blinkat ett par gånger insåg jag också att bensinlampan var tänd som av en kär hälsning. Redan då visste jag att det skulle bli en ”Apmåndag"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela