Petras Värld av Utmaningar

Ett svettigt mörker!

Publicerad 2014-02-19 19:44:29 i Februari 2014, Sy,

Ett tag tävlade jag en hel del och det trillar fortfarande in vinster ibland. Man kan vinna de mest konstiga saker. Allt från en tandborste till en årsförbrukning av hushållspapper. Igår fick jag hem de här bågarna och tänkte på en gång att de inkräktade på mitt klädförbud, men sedan bestämde jag att de gör de inte alls. Sedan tyckte jag lite synd om dem eftersom de har producerats och åkt med posten långväga för att bara hamna i en låda hos mig tills nästa skidsäsong, så jag beslutade för att ge dem lite kärlek och ha dem på ikväll!

, men det är svettigt..

..och svårt att se.

Jag skulle ju presentera någon form av resultat också idag men jag hann inte klart. MuddHELVEXXX kärvade. Jag tänkte att det kanske kunde vara kul att ha lite olika färger på muddarna så att inte ränderna tar över, men det var visst olika kvalitet och töjbarhet på muddarna så det blev en total kollaps och rusning till paddan efter frisk luft. Jag blev helt enkelt tvungen att mejla istället, sorry!

Såhär långt kom jag och nu håller jag på att sortera muddarna efter töjbarhet, färg och kvalitet. Blä!

Tips: För den som funderar det allra minsta på att börja sy, TÄNK OM! Tur att jag får lite hjälp i alla fall.

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela