Petras Värld av Utmaningar

Utvecklingssamtal, Lucköppningar och massor av Vår!

Publicerad 2014-04-28 21:28:00 i April 2014,

Kan man tänka sig. Idag var det första utvecklingssamtalet på dagis. Spända av förväntan fick vi lyssna på vad dagispersonalen hade att berätta om vår glada och nyfikna 1,5-åring medan han möblerade ett dockhus med dinosaurier. Tänk vad glada vi är som har en så fin kille! Men visst kan han hitta på bus. Helgen har varit fylld med lucköppningar och snart får vi sätta en tving på toalettstolen om det ska bli någon ordning på tokeriet. I lördags hittade jag en helt ny vattenmättad toalettrulle som hade täppt till toaletten som en propp, och några timmar senare hittade jag Frejs vattenflaska som låg guppande tillsammans med en schampoflaska. Usch, utropade Frej då han fick titta ner i toalettstolen på alla sakerna, sedan kom fingret upp, - Aj aj, som att markera att så ska det inte se ut, och vem kunde ha gjort det? Som tur var så sa de inget om detta på utvecklingssamtalet iaf. så på dagis är det tydligen ordning på torpet, tror vi i alla fall..

Helgen har annars fyllts av Vår och inspektion av vad som tittat upp i trädgården. Rosenbuskar har rensats, i alla fall tre av 50, så vi är på gång. Men vi får nog öka takten om vi ska hinna med innan hösten. Lite bilder på några uppstickare kan vi bjuda på också:

 
Vårsolar!
 

Små Rabarberdrömmar!

 
 ...men mest vår utropar loppisfyndet på tre hjul!
 
Går man in, vilket man inte gör när solen skiner, så finns det en färgglad hög av stretchtyg också i diverse delar och mönster:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela