Petras Värld av Utmaningar

Leon, en livfylld solstråle med extra sting!

Publicerad 2016-05-23 18:28:00 i Maj 2016,

Det här är Leon, familjens fjäderfis, en minut yngre än storebrorsan och betydligt mindre. Han har ett snabbväxlande humör och vill bara ligga i knät och hållas tight med båda händer med huvudet intryckt i armhålan. Släpper man en hand uppstår ljudlig protest.
Sedan vecka ett har han snurrat från mage till rygg fast han absolut inte gillar att ligga på rygg. Han bjuder på ett leende ibland och visar arga ögonbryn till ljudlig stämma när han inte får som han vill. Rapar som en hel karl och gillar att titta på ljus och lampor. En liten livfylld solstråle med extra sting som alltid vill vara nära! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela