Petras Värld av Utmaningar

En bunke som väntar på deg!

Publicerad 2014-02-28 19:41:00 i Februari 2014, Sy,

I helgen blir det Megaloppis på Big Bang i stan. Jag är på jakt efter barnböcker och ev. lite gamla tallrikar som man kan tillverka ett kakfat av. Jag har beståndsdelar/stomme till att bygga ett kakfat i tre våningar men inga fina tallrikar att montera fast. Kanske kan man ha en lite större kopp högst upp och lägga godis i, det hade varit fint. Vi får väl se vad jag hittar..

Sedan har jag lite andra projekt också. Tex. att måla ett gammalt flygplan och en lykta med ljus i vitt. Kan man hinna med det också i helgen tros? Jag vill ju gärna baka och sy också. Undrar just varför helger är så korta. Jag hade behövt minst två veckor varje helg.

Ljuslykta som väntar på målning:

 
Delar som väntar på montering av kakfat:
 

Flygplan som väntar på att bli målat vitt:

En bunke som väntar på deg:

Klänning som väntar på att få en krage:

 
Nog bäst att jag sätter igång nu i all sin dar´. För nu är det ta mig 17 helg i det här huset. PYSSELhelg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela