Petras Värld av Utmaningar

Dagens Lucköppning, Fullkomligt Kaos och en Varm Snögubbe!

Publicerad 2014-03-27 19:01:00 i Frej, Mars 2014,

Ett Fulkomligt Kaos – Bo Kaspers Orkester, passar bra att lyssna på medan man städar!

Prylarna tar över hemmet och golvytan har försvunnit som i ett stort färgglatt hav. Så ser det ut hemma hos oss då pappan i huset har varit i Södertälje i ett par dagar och jobbat. Ikväll kommer han hem… WAA! Lite halvt stressad sitter jag här och försöker få ihop lite text om gårdagens syprojekt men fastnar i paniktankar om hur det ser ut i huset. Här behövs sannerligen städas, Big Time! Så, det bästa är väl att lägga upp en plan här och nu och sedan beta av rummen ett i taget.

 
Badrummet: Leksaker överallt efter gårdagens bad, säkerligen även i toalettstolen där det alltid ligger någon stackars anka eller strumpa och plaskar förtvivlat. Jaha, titta där! Dagens lucköppning resulterade i en ”katta”.
 
 

Köket: Disk i vasken och papperssortering på bordet måste fixas.

 

Vardagsrummet: Himmel!!! ”Hoggan” (späckhuggaren) och ”Ammet” (lammet) ligger kvar i djurlådan, men var är alla de andra 40 djuren? …och varför är leksakslådan helt tom på leksaker?

 
 
Hallen:  Vi har visst fått med oss sandlådan hem den här veckan också. ”Gus” överallt minsann! Måste nog fram med ”Sugan”.
 
 
Skrubben: Stäng kvickt. Lavinfara!
 
Övervåningen: Hur kommer man upp? Osäkert territorium. Prio 2.
 
 

HOPPLA, någon kommer visst hem. ALLDELES FÖR TIDIGT! Men han får ju i alla fall se det här konstverket på kylskåpet. Den absolut finaste snögubben jag har sett. Att denna lilla kalla gubbe kan värma mammahjärtat sååå… Älskade lilla stökiga trollfisloppan! Vad gjorde vi utan dig?  

 
 

Älskling, välkommen hem! PUSS!

 

Psst.. tävla om en underbar speldosa från Moo&Oink här på bloggen Husprojektet på Gotland

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petras Värld av Utmaningar

Jag, Petra Christensen, är småbarnsmamman som älskar att bygga med ord, gå på loppis och blir berusad av att gå in i en Odd Mollybutik. Hjärtat klappar dock främst för de äldre kollektionerna. Att renovera gamla möbler och att plantera tantrosa Mårbackapelargoner ligger också på toppen av min lista och nej, jag missar inga avsnitt an Ernst, även om barfotafötter är något av det värsta jag vet... Här är mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela